۱۳۹۱ بهمن ۲, دوشنبه

آیا عکس جدید گلشیفته فراهانی به یک بمب خبری جدید تبدیل خواهد شد و چرا?


عکس تازه ی گلشیفته فراهانی در مجله ی W شماره ی ماه فوريه ی سال ۲۰۱۳ به چاپ رسيده است.
OZZY SALVATIERRA - W Magazine February 2013 - Golshifteh Farahani
   
پیامدهای خبری عکس جدید گلشیفته فراهانی :

حاکمیتی که بر پایه تزویر و ریا مذهبی و مغز شویی مذهبی و در جهت مالکیت مطلق بر بدن و زندگی زنان بنا شده است و 34 سال حجاب اسلامی اجباری و قوانین ضد زن در جهت محدودیت زنان گام بر می دارد و هر تار موی یک زن ارکان اسلام ناب پوسیده محمدی را به لرزه درمیآورد.حاکمیتی که با 34 سال تبلیغات اسلامی و سینما اسلامی تلاش می کند خودش به جای هنرپیشگان بی حجاب حکومت پهلوی, هنرپیشگان اسلامی تولید کند و هنرپیشگان اسلامی را الگو جوانان قرار دهد فارغ از اینکه در 1400 پیش بسر نمی بریم که بتوان با بستن مرزها و لشگر کشی اسلامی ارتباط جامعه ایران را با جامعه اسلامی قطع نمود و زهی خیال باطل که جمهوری اسلامی تلاش می کند با اینترنت ملی و تصویب قوانین جدید در مجلس و ایجاد محدودیت بیشتر در سفر زنان مجرد مانند لایحه گذرنامه  و کنار گذاشتن دختران  مجرد از تورهای گردشگری
 واجرای تفکیک و سهمیه‌بندی جنسیتی در دانشگاه‌ها از روز انتشار دفترچه‌های انتخاب رشته سال ٩١ در ادامه طرح موسوم به «اسلامی شدن»،  زنان در ٧٧ رشته حق تحصیل نداشته و پذیرش دانشجو به شکل بومی در اولویت قرار گرفته
 است که بنابر, این زیر ساخت است ,که یک عکس بسیار عادی که در نشریات خارجی معمولی است در ایران می تواند بر سر تیتر اخبار داغ قرار بگیرد.
نمایندگان مجلس بعد از طرح لایحه‌ی گذرنامه‌ی دولت، به بهانه‌ی زیاد شدن قاچاق دختران و حفظ امنیت آن‌ها در سفرهای خارجی  در گام جدیدی که برداشته، شرایط را برای خروج دختران مجرد در هر سنی، سخت‌تر کرده است و تلاش می کنند که
دختران مجرد شاید دیگر نتوانند به خارج سفر کنند .رژیم و مجلس اسلامی درست در  زمانی به بهانه زیاد شدن قاچاق دختران و حفظ امنیت آن‌ها در جهت ایجاد هر چه بیشتر محدودیت حتی در سفر های خارجی زنان است که خود برادران قاچاقچی سپاه در قاچاق و خرید و فروش کودکان و دختران ایرانی قاچاق آنها به كشور‌هاي حاشيه‌ يي خليج فارس، پاكستان، افغانستان و بطور محدود به كشور‌هاي اروپايي و آسيايي دست دارند .
بر اساس پژوهش سازمان دفاع از قربانيان خشونت،" قاچاق زنان و دختران در ايران بطور عمده به 2 شكل «قاچاق به پاكستان» و « قاچاق به كشور‌هاي حاشيه خليج فارس بويژه امارات متحده عربي» صورت مي‌گيرد.يافته‌هاي تحقيقي كه با همكاري امور مشاركت زنان و كميته سازمان دفاع از قربانيان خشونت در سال 1382 انجام شده، بيانگر روند رو به افزايش زنان و دختران استان‌هاي مرزي به كشور‌هاي حاشيه‌يي خليج فارس، امارات متحده عربي، پاكستان و افغانستان و بطور محدود به كشور‌هاي اروپايي و آسيايي است. قربانيان عموما بين 14 تا 25 سال دارند و از نظر اقتصادي و اجتماعي، در اكثر موارد كشمكش‌هاي درون خانواده، اعتياد والدين، طلاق، فقر، مسكن نامناسب، سكونت در مناطق پرجمعيت و حاشيه‌نشيني شهرهاي بزرگ موجب مي‌شود تا دختران محيط نامساعد خانواده را ترك كرده يا پدر خانواده مجبور به فروش دختران خود مي‌شود. همچنين از نظر سطح تحصيلات، از آنجا كه اغلب قربانيان از اقشار فقير و دختران فراري هستند، از نظر تحصيلي، در سطح راهنمايي و دبيرستان و در رده سني 15 تا 17 سال هستند ."
بنابراین راه های اصلی قاچاق کودکان و دختران و نیروهای اصلی که خود نیروهای امنیتی رژیم در کار قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان هستند هیچ ربطی به آزادی مسافرت دختران مجرد ندارد و عمدتا از 80 اسکله غیر قانونی سپاه پاسداران  وفرودگاه‌های غیرمجاز سپاه پاسداران صورت می گیرد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مسئول حفاظت از بنادر و اسکله‌های تمامی مناطق جنوب ایران است.فرودگاه پیام، فرودگاه مهرآباد و فرودگاه امام خمینی از جمله دیگر اماکن ترخیض کالا بدون پرداخت گمرگ توسط سپاه پاسداران ایران هستند.
 . با مطرح شدن بحث اسکله‌های غیرمجاز مصطفی مطور‌زاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ایران، ارزش مبادلات غیرقانونی در بنادر غیرمجاز را ۲۰ میلیارد دلار معادل یک‌سوم تجارت رسمی ایران خوانده بود. نماینده مجلس ایران این آمار را بر پایه ارقام اعلام شده از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرده بود.

 جمهوری اسلامی همچنين چون كنوانسيون 1979 رفع همه اشكال تبعيض عليه زنان را نيز امضا نكرده است، هيچ تعهد بين‌المللي براي مبارزه با خشونت عليه زنان از جمله قاچاق آنان طبق ماده 6 آن سند ندارد چراکه خودش سود سرشاری از آن می برد.



دختران مجرد از تورهای گردشگری کنار گذاشته می‌شوند؟ 

 

" دختران مجرد شاید دیگر نتوانند به خارج سفر کنند، البته در صورتی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز یک پای طرح پیشنهادی نمایندگان مجلس شود.
به گزارش خبرنگار سرویس گردشگری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وقتی برخی نمایندگان مجلس بعد از طرح لایحه‌ی گذرنامه‌ی دولت، به بهانه‌ی زیاد شدن قاچاق دختران و حفظ امنیت آن‌ها در سفرهای خارجی، پیشنهاد کردند که «خانم‌های مجرد زیر 40 سال از ولی قهری یا حاکم شرع برای خروج از کشور اجازه بگیرند» جنجال به پا شد تا امروز که هنوز هم این پرونده باز است و عده‌ای منتظرند نمایندگان زن در دفاع از حقوق هم‌جنس‌های خود،‌ حرکتی نشان دهند.
در این اوضاع و احوال شنیده شده که موضوع ممنوع یا محدود کردن سفر دختران زیر 40 سال به خارج از کشور با مسئولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم در میان گذاشته شده است تا پای متولی سفر هم به این قضیه کشیده و جلوی فروختن تور و بلیت پروازهای خارجی به این گروه از مسافران گرفته شود.
مسئولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز تا به حال در این‌باره نه حرفی زده‌اند و نه اعلام موضع کرده‌اند. فقط منوچهر جهانیان - معاون گردشگری کشور - این پرسش را که «آیا موضوع ممنوع کردن سفرهای خارجی برای دختران زیر 40 سال با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در میان گذاشته شده است و موضع سازمان در این‌باره چیست؟» با گفتن «نمی‌دانم» بی‌جواب گذاشت.
البته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در آخرین جلسه‌اش که این هفته برگزار شد، در بررسی لایحه‌ی گذرنامه مصوب کرد که زنان متأهل در هر سنی با موافقت کتبی شوهر می‌توانند گذرنامه دریافت کنند و زنان مجرد بالای 18 سال برای خروج از کشور باید اذن ولی را داشته باشند، ولی منعی برای دریافت گذرنامه ندارند.
هرچند این مصوبه آخر ماجرا نیست و این دیدگاه در صحن علنی مجلس و سپس توسط شورای نگهبان باید به بحث گذاشته شود، ولی مجلس در گام جدیدی که برداشته، شرایط را برای خروج دختران مجرد در هر سنی، سخت‌تر کرده است.
اما بخش خصوصی که شامل همان آژانس‌دارانی است که دختران مجرد باید تور و بلیت سفرهای خارجی خود را از آن‌ها تهیه کنند، می‌گویند که پیشنهاد ممنوعیت و محدود کردن فروش سفر به دختران مجرد را شنیده‌اند، یعنی مطرح شده، ولی تا این لحظه چیزی به آژانس‌ها یا انجمن‌های صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ابلاغ نشده است.
با این حال، برخی آژانس‌داران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن یادآوری حقوق انسانی هر شخص با توجه به موازین اسلامی، شرعی و قانونی گفتند، سفر رفتن قشر جوان جامعه که عموما دانشجو هستند، با کم شدن ارز مسافرتی و گران شدن ارز در داخل کشور، کم شده است حالا اگر بخواهند به بهانه‌ی جلوگیری از قاچاق دختران یا حفظ سلامت و امنیت آن‌ها، سفر دختران را هم ممنوع و محدود کنند، کم‌کم سفر از برنامه‌ی این قشر از جامعه حذف خواهد شد و باید منتظر آسیب‌های روانی و اجتماعی دیگری باشیم."

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر